Προτάσεις ξενοδοχειακών επίπλων

Παρακάτω θα βρείτε κάποια από τα προτεινόμενα έπιπλά μας που πιστεύουμε
ότι είναι ιδανικά για τον εξοπλισμό του επαγγελματικού σας χώρου.

Διπλό κρεβάτι WOOD

Διπλό κρεβάτι WOOD

Κατασκευασμένο από φυσικό καπλαμά δρυς με τα χαρακτηριστικά rustic νερά και ρόζους, που διαφοροποιούνται ανάλογα με το τμήμα του κορμού του δένδρου που χρησιμοποιήθηκε, αναδεικνύοντας τη φυσική του ομορφιά! Παράλληλα οι χρωματικές επιλογές Pale brown rustic oak σε ανοιχτό & σκούρο καρυδί συνδυάζεται όμορφα με τη μεταλλική βάση στήριξης, που είναι βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα pale grey. Τα μαξιλάρια στο κεφαλάρι του κρεβατιού προστίθενται προαιρετικά κατόπιν επιλογής

Ντυμένο κρεβάτι ΕΛΞΙΣ

Επιβλητικό κρεβάτι χάρη στο ψηλό του κεφαλάρι με καπιτονάρισμα. Προσδίδει ένα ιδιαίτερο στυλ στο υπνοδωμάτιο και μπορεί να κατσκευαστεί σε πολλές αποχρώσεις υφασμάτων για να συνδυαστεί απόλυτα με τους χρωματικούς τόνους του δωματίου σας.

Διπλό ντυμένο κρεβάτι ELXIS
πολυθρόνα HBH

Πολυθρόνα ΗΒΗ

Αναπαυτική πολυθρόνα για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή γωνία στον χώρο υποδοχής των πελατών σας. Συνδυάζεται με τριθέσιο καναπέ και τραπεζάκι και κατασκευάζεται σε πολλές χρωματικές επιλογές για να “δέσει” αρμονικά με το ύφος του περιβάλλοντα χώρου.

Καναπές σε σχήμα Π

Kαναπές ROMA σε σχήμα Π που μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα σε γωνιακό καναπέ με ανάκλινδρο ή σε διθέσιο – τριθέσιο με σκαμπό. Κατασκευή με πάνω από 200 επιλογές υφασμάτων.

Καναπές ROMA σε σχήμα Π
μονό κρεβάτι DONNA

Μονό κρεβάτι Donna

Κρεβάτι ντυμένο με ύφασμα ή δέρμα που εύκολα ενώνεται και σχηματίζει διπλό

Τραπέζι με επέκταση

Τραπέζι με δυνατότητα μηχανικής επέκτασης για εξοικονόμηση χώρου